Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • Joe
    Participant

    I cannot believe this… and I am kicking myself for not doing basic debugging. We installed an anti-spam plugin (CleanTalk) and that was it! Sorry for the panic, but we rely on SLP daily. Thank you for your help!

    Joe
    Participant

    Now the map is showing again, but search functionality is still broken. At this point I’ll just pay to have someone fix it, this is crippling our business. How quickly can one of your team do this for us?

    Joe
    Participant

    OK, so I installed 4.8.7  (the last version we had before the issues started) and now my site is popping an error message saying it’s requesting an API key. Our API key was already saved in SLP, but I generated a new one any way and am still getting the error. Any ideas?

    in reply to: Functionality Issues with Latest Update #55336
    Joe
    Participant

    I am not seeing that because I am not trying to add locations. The locator simply will not work when you enter an address, city, or zip.

    in reply to: Functionality Issues with Latest Update #55333
    Joe
    Participant

    We have a Google API key, and it is saved in SLP. Locator is still broken!

    in reply to: Functionality Issues with Latest Update #55329
    Joe
    Participant

    @Cici help me understand where I can download the old versions – I clicked the link you shared but I still cannot find them.

    Also, we have been running SLP for two years and it was only this last update that broke everything.

    in reply to: Functionality Issues with Latest Update #55304
    Joe
    Participant

    It’s clearly an issue with the update. @cici can you provide us with the previous version to install? This will at least give us functionality while your developer sorts out the problem.

    in reply to: Functionality Issues with Latest Update #55301
    Joe
    Participant

    @cici I was already responding to the issue in the merged thread. It is critical we get this working as soon as possible, it is causing a massive inconvenience to our business. The search simply DOES NOT WORK!!! Please help!

    in reply to: Split: Latest Version search not working #55236
    Joe
    Participant

    @cici thank you for chastising me like a child in spite of me paying $700.00 a year for your services, great customer service there. This issue happened when we had both WP 4.8 and 4.9 installed.

    Plugin Environment:

    Store Locator Plus:4.9

    Experience:4.8.4

    Power:4.9

    Premier:4.9

    Extended Data Manager:4.5.01

     

    Site URL:http://www.hamiltonmfg.com

    This Info Cached:1489409347

    Network Active:No

     

    WordPress Version:4.9.1

    PHP Version:5.6.32

    MySQL Version:5.6.36

     

    PHP Limit:768M

    WordPress General Limit:128M

    WordPress Admin Limit:768M

    PHP Peak RAM:97 MB

    PHP Post Max Size:128M

    • This reply was modified 6 years, 6 months ago by Joe.
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)