Store Locator Plus for WordPress Forums Store Locator Plus Import Process Doesn't load

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by  Cici 2 months, 2 weeks ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #63770

    jamie7
    Participant

    When I import a CSV file made to the correct specs (see attached), the plugin starts to upload, does some calculations and then disappears and nothing is loaded. It does load the CSV into the media area every time this happens. Any help would be appreciated.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #63772

    jamie7
    Participant

    Attached is the environment

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #63869

    Cici
    Keymaster

    Hi Janie,

    Thank you for sharing the file and your info.

    I tested by uploading your file in Google sheets to review. I noted there was an empty row at the very beginning so I deleted that and then saved as csv file.

    next step, I logged into my own WPSLP account. I uploaded your csv file. It loaded immediately, i checked to see if the first entry Hilton Hawaii was loaded and it was.  I also checked to see if the last entry for matter of the heart was loaded (see my locations screenshot) and it was.  It all took  about 2 seconds.   I am attaching the file I imported and saved so you can double check it and perhaps try the file with the empty row deleted.

    I cannot recreate your issue. Did you review the troubleshooting Imports docs to make sure there is nothing hindering the communication , security preventing upload or  WPCRON from running ?

     

    I cannot access your site link to see if there are error messages.  If you could run the WP debugger and if you need help interpreting the Debug log we can look at it together.

     

     

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #63870

    Cici
    Keymaster

    Hi Janie,

    Thank you for sharing the file and your info.

    I tested by uploading your file in Google sheets to review. I noted there was an empty row at the very beginning so I deleted that and then saved as csv file.

    next step, I logged into my own WPSLP account. I uploaded your csv file. It loaded immediately, i checked to see if the first entry Hilton Hawaii was loaded and it was.  I also checked to see if the last entry for matter of the heart was loaded (see my locations screenshot) and it was.  It all took  about 2 seconds.   I am attaching the file I imported and saved so you can double check it and perhaps try the file with the empty row deleted.

    I cannot recreate your issue. Did you review the troubleshooting Imports docs to make sure there is nothing hindering the communication , security preventing upload or  WPCRON from running ?

     

    I cannot access your site link to see if there are error messages.  If you could run the WP debugger and if you need help interpreting the Debug log we can look at it together.

     

     

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #63873

    Cici
    Keymaster

    Here is the csv file attach

     

     

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #63927

    jamie7
    Participant

    Perfect! That was it! I loaded your file and it worked. Thank you so much… I’ll use your file going forward with the rest.

    #63955

    Cici
    Keymaster

    Oh goodie, glad it worked for you.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Import Process Doesn't load’ is closed to new replies.